Yaşar Çelik Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0374 341 4516
WEB https://yasarcelikcpal.meb.k12.tr
Adres : ASİL BEY MAH. SULTAN REŞAT CAD. NO: 17/2 YENİÇAĞA / BOLU
VİZYON : Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek; onların saygılı, bilgili, becerikli, kendine güvenen ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişebilmeleri için iyi bir eğitim öğretim ortamı sağlamak.
MİSYON : Öğrencileri; Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, ülkesini çağdaş uygarlık seviyesine taşımayı amaç edinmiş, öğretmen ve idarecileri; eğitim ve öğretimi temel ihtiyaç olarak kabul etmiş, eğitim-öğretimin kalitesini daha iyiye taşımak için çaba sarf eden, Çevresinde kabul gören örnek bir eğitim kurumu olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :normal öğretim - tam gün tam yıl
Saatler : 08:30 -16:40
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : D100 Ana yolu içerisinden geçen bil ilçedir. Ankara İstanbul otobüsleri ile sürekli ulaşım imkanı vardır.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bolu Merkeze 35 km mesafede sürekli minibüs ulaşımı bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :